Doyy

Dine & Go € 49,50

9 t/m 15 november 2019

Dine & Go

DOYY EINDHOVEN

De Dine & Glow avond begint bij restaurant Doyy in Eindhoven. Hier serveren we een voor en hoofdgerecht, incl 2 goed uitgekozen glazen wijn per persoon (of andere consumptie naar keuze). Na deze culinaire gerechten loop je in eigen tempo een gedeelte of de gehele GLOW route. Het Dine & Go tijdens GLOW vindt plaats vanaf zaterdag 9 november tot en met vrijdag 15 november.

STADSGIDS

Maak jouw Culinaire wandeling tijdens GLOW nóg leuker met een gids. Bij een aantal avonden, dinsdag, donderdag of vrijdag, heb je een keuze met of zonder gids. De gids begeleidt jouw groep vanaf de start bij het restaurant en brengt jullie langs diverse highlights van GLOW en vertelt ook nog eens alle ins en outs van de stad. De gids begeleidt maximaal 20 personen, reserveren (Nederlandstalig of Engelstalig) is mogelijk vanaf 2 tot 20 personen.

GROEPEN

Uiteraard zijn er verschillende mogelijkheden om met een groter gezelschap het Glow arrangement te boeken met of zonder gids. Of wellicht een arrangement op maat.

Neem dan contact met ons op, mail naar info@glowdining.nl of via 040 2001042. Bij aankomst ontvang je de officiële Glow brochure met route. Voor meer informatie over de route en het evenement, kijk op: www.gloweindhoven.nl.

EXTRA LEUK!

Het ticket dine & go geeft ook toegang tot  “After Glow” bij Flavour & Spice inclusief 1x consumptie.

DIRECT RESERVEREN

Algemene voorwaarden

  • Annuleren kan tot uiterlijk 1 week voor de reserveringsdatum. Restitutie onder aftrek van € 7,50 per ticket voor gemaakte kosten. Bij annulering binnen 7 dagen voor aanvang van de reservering kan geen restitutie plaatsvinden.
  • Bestelde tickets zijn overdraagbaar.
  • Reserveren via ticketshop kan tot 1 dag vooraf, telefonisch op de dag zelf indien er nog plaatsen vrij zijn.
  • Met dieetwensen wordt rekening gehouden, maak dit kenbaar bij de reservering.
  • De organisatie is niet verantwoordelijk indien je niet of niet tijdig in het volgende restaurant aankomt.
  • Indien je hebt geboekt met gids, ben je zelf verantwoordelijk deze gids te volgen.
  • De gids kan gecanceld worden bij minder dan 15 aanmeldingen, je wordt tijdig op de hoogte gebracht en ontvangt de extra kosten van de gids retour.

 

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste Glow Dinner nieuws?

Bekijk ons privacystatement onder aan deze pagina.

Terugblik op Glow 2018

De lucht kleurde blauw dit jaar in Eindhoven tijdens GLOW 2018. Het lichtkunstproject ‘Something Blue’ van de Finse lichtkunstenaar Kari Kola, zette de hele skyline iedere avond in een diep blauw licht. Dit zorgde voor bijzonder veel foto’s op social media. Bijna 19.000 foto’s zijn er inmiddels gepost op Instagram met #gloweindhoven. Uit de vele positieve reacties komen de projecties op de Lichttoren (Tower of Light, uit Eindhoven) en de Catharinakerk (Confluence, uit Portugal)  als grote publieksfavorieten van GLOW naar voren. De lichtshow in het Philips Stadion werd ook goed ontvangen, vooral door het wat jonger publiek. De museum special ‘… in the dark’, een samenwerkingsproject van het Van Abbemuseum en TAC, trok ruim 5000 bezoekers. De bezoekersstroom op de route van 5 km door de binnenstad is soepel verlopen zonder calamiteiten. Naast de grote internationale lichtkunstwerken, stonden er meer dan ooit projecten gemaakt door Eindhoven designers, kunstenaars en technici. GLOW Eindhoven vond plaats van 10 t/m 17 november en heeft dit jaar 750.000 bezoekers ontvangen.